Hayat_2023 Lilysa Ben de kullanıyorum işimden dolayı,üyelik aldım ama sanırım yazdığımız zaman sınır yok diye biliyorum. Konuşarak sormanın limiti var diye biliyorum. Denemek lazım tabi😊
Lilysa Hayat_2023 ben hep yazarak soruyorum hiç sesli sormadım ama belli bir süreden sonra sinirlandiriyor 5 saat sonra tekrar hak veriyor görsel oluşturma için 5 saatte bir 1 adet görsel oluşturma limiti veriyor ama benim için oldukça yeterli günde bir iki soru soruyorum canım sıkılırsa arada laklak yapıyorum 😄
Hayat_2023 Lilysa Hahah ben de bir kere arkadaşımla olan basit bir problemi anlattım, çok güzel akıl verdi😂 Hatta bir söylediği cümleye eşimle çok gülmüştük, dedi ki sizi güldürebildiysem ne mutlu bana, bedava psikolog, yaşam koçu ne derseniz artık 😂
Lilysa Hayat_2023 yeri geliyor psikolog oluyor yeri geliyor doktor oluyor diyetisyen oluyor arkadas oluyor hatta çok güzel astrolog oluyor. Dogum haritami çıkarıp bir de güzel yorumladı daha ne olsun😄
153s34 Lilysa haha ablamda dogum haritasi islerine cok takik bu aralar. Surekli ona soruyor vey telegramdan gruplara soruyor 🤣 bana da diyor, mars şuraya gecti yok kare açı yapms blmem ne 🤣🤣
Deletedmom_215 Bakıcı mı kreş mi diye sormadigim bir chatgpt kalmisti onada sordum tamamim artik 😂 maddeler halinde iki durumunda avantajlarını ve dezavantajlarını söyledi 😂