Gulll_ Kızlar eşim mesleği önümüzdeki sene bırakacak bıraktıktan sonra ne iş yapabilir aranızda eşi uzmanken bırakıp farklı bir işe giren varsa yazabilir mi 7 sene olacak 2025 de ama ne yapmamız gerekiyor bilmiyorum memurluk falan diyorlar da oda şans işi
Elmsnghn Gulll_ eşimin kuzeni bıraktı. İlk zamanlar her işi yaptı sonra bekçilik oldu. Şimdi kendisi 6 7 yıldır bekçi.
Gulll_ Sogukbaklava kişiden kişiye değişiyor maaşları bölümden bölüme ayrı benim eşim 3 sene önce düz 50 alıyordu Ankara’da
Sogukbaklava Gulll_ Değişir karacıysa ayrı havacıysa ayrı yurt dışı göreviyse çok farklı. . Ama astsubaylardaki gibi kıdem arttıkça rütbe aldıkça artan tatmin eden bi maaşı yok anlamında dedim. Kaynım uzman çavuş eşim astsubay bende hakimim konuya😄Allah bereket versin herkes daha çok kazansın
Gulll_ Sogukbaklava Evet zaten öyle benim eşimde özel kuvvetlerde onlar da çok astsubay uzman rütbe pek olmuyor çoğunlukla hepsi eş değer astsubayla vs pek maaş farkı olmuyor bizde de asker çok abim amcam eşimin kardeşi Ama tabi Ne olursa olsun hepsini Allah korusun ayaklarına taş değmesin 🙏🏻
Sogukbaklava Gulll_ Amin.Astsubaylarn hepsinde rütbe zammı olur. 20 senelik adamla 2 senelik adam arasında kıdemden dolayı ciddi bi fark olur uzman sadece senede 2 kere zam alır memur gibi. Normalde böyledir yurt dışı görevi baska tabi