zehranisaa Emziren anneler ve hamiş anneler öncelikle yumuşak göğüs olunca süt az mı anlamına geliyor anlamadım gitti ama çocuk emince de doyuyor bilgisi olan söyleyebilir mi hem emziren annelere hemde hamiş anneler bilgilenmiş olur 😍
oykusilan zehranisaa Göğüsün yumuşak ise aslında duruma bedenin alışmış demek oluyor. Yada çocuk sütü çok güzel çekiyordur. Benimde öyle 🦋🙏🏼
likeli zehranisaa göğüsler terbiye olmuş oluyor. Süt bebeğin ihtiyacı kadar üretilmeye başlayınca göğüslerde yumuşama oluyor.
Aryammomy zehranisaa Ben aşırı sütlü biriydim memelerim de her zaman yumuşaktı sütün miktarıyla ilgisi olduğunu sanmıyorum kızım sık sık emerdi sertleşmesi sütün fazla biriktiği anlamına geliyor
alpik3461 zehranisaa bence süt olmamayla alakası yok bazı kadınların hiç göğsü yok ama 5 çocuk doyuracak sütü oluyor o süt nereye birikiyor anlamış değilim bi tane arkadaşım var göğsü kağıt gibi aynı sönük süt yok bunda dersin ama sıkınca fışkırıyordu çocuk emince bile fazla ve hızlı geliyordu boğulma konumuna bile geliyordu diyebilirim
zehranisaa likeli iyi bir şey o zaman korkmuştum anneannem vefat etti ağladım çok üzüldüm herkes sütün gider vs filan dedi ondan aklıma geldi
zehranisaa Aryammomy ya benim de arada çok sert oluyor ama 1 haftadır fatkettim hem kızım sürekli emiyor uyuyor tuvalet vs iyi herşey ama yumuşaklık garip geldi o yüzden aklıma takılmıştı 😂
likeli zehranisaa çok normal bir süreç içiniz rahat olsun. Benim 4. Ya da 5. Ayda yumuşadı göğüslerim bebeğim yaşına girecek hala emziriyorum.
zehranisaa alpik3461 evet benim bir tanıdığım var göğüsleri çok büyük ne yaptıysa süt olmadı mamaya başladılar mecbur
letubra alpik3461 selam o kadınlardanım😆 hamilelikten önce göğüs ucum olmasa göğsümü sırtım sanarlardı şimdi de 75 beden oldular anca. Ama şaşırtıcı bir şekilde sütüm var. İlk aylar hiperlaktasyon olmuştu emzirme danışmanıyla sütümü azalttık. Her emzirmede tişörtümü sıkınca süt akıyordu. Yatak yorgan batıyordu. Çok şükür 4. Aydayız normal bir emzirmeye geçtik çok mutluyum 😄
Aryammomy zehranisaa yumuşak olması gayet iyi beslendiği anlamına gelir içiniz rahat olsun çok fazla sertleşirse de mutlaka bebişinizi emzirin♥️ o sertleşmeler bir sinyal aslında dediğim gibi çok sütlüydüm sürekli emzirmeme rağmen 2 yılda 6 kez mastit oldum ne zaman sertleşse korkardım süt birikmiş diye
alpik3461 zehranisaa bol bol yeşil soğanlı salata tüketin çok güzel süt yapıyor bnm ilk çocuğum da 2 aylıkken memeden kesmiştim yeşil soğanlı kıvırcık salatasını çok severdim hiç sütüm kesilmemişti mastit olur sağardım düşün yani emzirmeme rağmen bu bazen kişiden kişiyede değişebiliyor malesef
alpik3461 zehranisaa vala yeşil soğanın üstüne bişi tanımam bide bu tatlıbak yada tatbaklarda tuzsuz siyah çekirdek oluyor oda sütü yağlandırıyor bunuda dene
alpik3461 letubra benimde göğsüm bu sefer 3 aylıkta terbiyelendi ama bi göğsümden emerken bebeğim diğeri boşalıyor akıyor boşuna
letubra alpik3461 bazen hala oluyor bana şıp şıp damlıyor ama eskisi gibi değil ben buna da razıyım. İnsan içine çıkamıyordum bebek bezi koyuyordum sütyen içşne yine ıslanıyordı üstüm evden çıkamadım hiç