Rabiiul Kızlar daha önce temudan alışveriş yaptım bin tl di sınırdan önce yapmıştım ama , geçen gün 1.4 tl alışveriş yaptım gümrüğe takılır mı ? Görümcem 1.5 tl yapmış takılmadan geldi benim şansıma takılma olasılığı nedir acaba takılan var mı ?
buseee06 Rabiiul ben hıc vermedım 1000 tl lık alısverıs yapıyorsam + 700 tl vb daha ekleniyormuş 1700 ödüyormuşm sayıları salladm o yüzden vermek istemedim
Rabiiul buseee06 bin tl ye 700 eklenmiyor daha az ekleniyor , alacağın şey burada daha pahalı ise uyguna geliyor ve farklı ürünler de var burada olmayan , ticaretle uğraşanlar için iyi bir fırsat kapısı
seval2542 Rabiiul vallahi ben tam kotayı doldurdum canım 1050+600 vergiydi yanlış hatırlamıyorsam ikisinde de yani😂
Rabiiul seval2542 iyi bari kaç güne geldi ? Yeni hesap açınca daha hızlı gönderim yapıyorlar diye yeni hesap açtım bende şuan yoğunluk vardır heralde
Rabiiul seval2542 çok uzun 19 gün sürmedi benim hiç ya 8-9 günde gelmişti bakalım bu kaş günde gelecek
yagmurkokusu_ 1.050 yaptıysanız takılmaz diğeri vergiye kesiliyor zaten. Birde önceden 30 Euro alışveriş + vergiydi geçen tekrar açıklama yapıldı 30 Euro vergi içinde yani almamamız için elinden geleni seferber ediyorlar.