ElvisDemir-moms mellisaa konudan bağımsız brokiliyi nasıl eziyorsun bugun tam haşladım ezmeye çalıştım çok pütürlü kalınca döndüm havuç haşladım korktum yedirmeye😅
cokbilmismom mellisaa yogurt yumurta hariç ben üç gün kuralı yapmadım. Brokoli evet birazcık gaz yapabilir
mihramomm1 mellisaa 3 gün kuraliyla verdim ben çatalla ezdim verdim iki üç kaşık yedikten sonra önüne koydum kendisi yedi mincira mincira
cokbilmismom ElvisDemir-moms iyice çatalla ez ver bir şey olmaz korkma biraz pütürlü kalması iyi hatta pürete alistirmak iyi olmuyor sonra
mellisaa ElvisDemir-moms korkmayın içine zeytın yagı da ekleyin hem hazmı kolay olur hem yemek borusundan geçişi ben bebeklerin öğürme öksürme refleksleri çok kuvvetkş diye okumuştum😂
ElvisDemir-moms cokbilmismom deniyim madem aslında ezdim ama sanki ilk güne göre ağır mı gelir acaba dedim şu 3 gün geçsin ona geçeyim
cokbilmismom ElvisDemir-moms patates havuç kabak tadimlari yaptırdınız mı ilk onları yaptırın sonra mevsim sebzeleri ne varsa onlara geçin kereviz Brokoli karnabahar falan
cokbilmismom ElvisDemir-moms bende öyle yeşil kabakla başladım patates havuç tatlı patates bal kabağı falan devam ettim arada meyveleri verdim elma armudu muz