ozkaraday Oğlun bugun sünnet oldu 6 ay23 günlük fitil ve krem verdi bardak koyduk geri çekme hareketi yapıcazmı dedim hayır dedi yapışıklık olurmu dedim hayır dedi yapmam gerekirmi yapışırmı
iremert03 ozkaraday sünnetten 10 gün sonra kontrole gittiğimizde 1 yıl boyunca her sabah ve akşam yap dedi bana doktor
eren2550 ozkaraday dikişli mi klipsli mi oldu ? Gözünüz bu arada inşallah damatlığını da gösterir rabbim
Elmsnghn ozkaraday yapışıklık oluyor bana doktor söylememişti ve ben bilmiyodum bı hafta sonra fotosunu at detaylıca bakayım dedi. Baktı yapışıklık var ondan sonra dedi her gün yapmaya çalışın dedi
cokbilmismom ozkaraday 6 buçuk aylıkken yaptırdım ne krem sür dedi doktorum ne de karton bardak hiç birine gerek yok. sadece bir hafta batikon sürdüm günde 3 kere. Bur hafta banyo yasaktı. Bir haftada iyileşti ne yapisiklik ne başka bir şey oldu. Fitil niye verdi ki
meltemayazz Merhaba bizde sünnet oldu 1 ay oldu bardağı 5 gün kullandık krem 2 hafta kullandık herhangi bir hareket yapmadık çekme falan en iyi gelen su banyoları 3 günden sonra hergün yıkadık su banyosu su çabuk iyileştiriyor geçmiş olsun
eren2550 ozkaraday benim oğlumunda dikişliydi o uç kısmı yapışmış üroloji gittim orda bir sprey sıktı açtı banyo sonrası sürekli geriye doğru hareketi yap gelişim öağında yapışıklık olmasın dedi