emirtalhagngr Bebeğim on aylık artık biberon dışında pipetli avent suluk kullansın istiyorum hemen boğuyor kendini ne yapayım bilmiyorum avent suluk aldım içermiyor erken mi şimdi pipetli alayım diyorum
ayisit emirtalhagngr erken değil ben 6,5 aylıkken aldım o zamandır içiyor şu an 9 aylık. Evde pipet varsa kendiniz bir parmağınızla kapatarak ağzına biraz biraz su verin instagramda görmüştüm. Belki öyle alışır
dilara_0 emirtalhagngr oğlum 2 yaşında 3 ay önce pipetle içmeyi öğrendi inanır mısınız? Ne yaptıysam olmadı bu zamana kadar. Hüp de oğlum diye diye öğrendi. Ama bardaktan içmeyi kafaya şişeyi dikmeyi öğrenmişti erkenden 😂
aybkm emirtalhagngr 7. Aya girdiğimizde pipetli kullanmaya başladı bir kaç defa ben gösterdim o ısırdı baktı ağzına su geldi sonrası hemen içmeye başladı.
Beyzaveduru Biz ekgıduaa başladığından beri pipetli kullanıyoruz sürekli onun elinin altında olsun alışır öğrenir
ayse17 emirtalhagngr Türk’ün madan çekiyordur bir kere çeksin sonra soluğu ağzından çıkarın sonra bir daha çeksin bnce bu şekilde alışır ben dokuz aylıkken aldm hemen öğrendi bazen oyun oynuyor çekip çekip ağzını doldurup püskürüyor erken değil bence dediğim gibi naçizane tavsiyem bi deneyin