mysteryyy Arkadaşlar dikdörtgen ve dar bir salonum var. Yemek masasını yerleştiremedim. Baska masa yok evimde o yüzden iptalde edemiyorum masayı. En oluru bu şekil gibi oldu evin ama iki koltuk arası alan daraldı baya. Fikirlerinize ihtiyacım var https://imgyukle.com/i/CsVLNq https://imgyukle.com/i/CsVN2Y
NewMomm1 mysteryyy benim ev gibi aynı. Üniteyle duvar tarafındaki koltuğu yer değiştirin bir de böyle deneyin. Bir süre koltukla masanın yerini de değişmiştim alan daralıyor ama malesef küçük evlerde çok seçenek hakkı yok
Braa3434 mysteryyy Merhaba bence en olur hali bu şekilde duvar kağıdını sökme imkanınız var mı bence koyu renk olduğu için evi daha dar ve boğuk gösteriyor düz boya olsa daha ferah durabilir
Zuzua mysteryyy bnm evden geniş ve kolonlar yok . İyisin genede . Bn masayı mutfağa aldım balkon yapısı yarım ondada 🤣
Beyzaveduru Tv olan duvara koltukları birini koysanız koltuğun yerinde tv olur ara açılır. Bence bu hali en olur hali
mysteryyy Beyzaveduru iki koltuk arasu mesafe çok daralıyor dye taktm kafaya. Ayrı bir yemek odasımı yapsam acaba bilemedim
kelebegiminannesiyim mysteryyy öyle yapabilirsiniz. Ben de öyle yaptım. Oturma odasına sadece yemek masamı konsolomu ve kitaplık koydum. Salonu da oturma odası olarak kullanıyorum
mysteryyy YumukluSucurtaa mutfaga sığmaz ama baska boş bir oda var oraya almayı düşümyorum. Yemek odası gibi ama saçma mı olur acaba
_ozdemmmm0 Benimde aynı masayı söküp kaldırdım kiracıyım bebeğin dönecek yeri kalmıyor yürütecle falan ama oluru bu gerçekten başka türlü pek olmaz gibi
mysteryyy Braa3434 evet sökmeyi bizde düşünüyoruz. Bizden önceki ev sahibi yaptırmış koyu geliyor banada rahatsz oluyorum
Serpil51 mysteryyy saçma olmaz daha iyi olur bu şekilde hiç olmamış maalesef sandalyeleri çekince oturmak kalkmak bile zor daracık yerde yemek yenmez birde koltukların arası mesafe az biri gelince insanlar iç içe oturulması biraz rahatsız edici 😢
mysteryyy yagmurkokusu_ boşda bir çocuk odası var. Normal bir çocuk odası büyüklüğünde masayı oraya koymayı düşünyorum ama ayrı bir yemek odası fikri saçmamı olur nasl olur bilemedm
yagmurkokusu_ mysteryyy eğer bu odanızdan daha genişse salonun yerini değiştirebilirsiniz değilse duvar kağıdını kaldırırsanız daha ferah gözükür. Ayrı bir yemek odası yapabilirsiniz boşta sonuçta
mysteryyy Zuzua benmde mutfak küçük masa sığmıyor balkon içeri alınsa anca sığar yani ah bu evler varya kafayı yedirtir😀
betul97_ mysteryyy Duvar kağıtları sökmeniz odayı daha geniş gösterir hemde ferahlatır diye düşünüyorum. Başka bir boş odanız varmış masanızı oraya götürebilirsiniz benimde masam başka bir odada yemek odası gibi ayrı salonumu da daraltmıyor
mysteryyy betul97_ pek duymadım ayrı yemek odası acaba salonda oturan misafire hadi yemeğe başka odaya geçelim demek tuhafmı olur diye düşündüm açıkcası o yüzden saçmamı dye sordum aslında