yusufun__annesi Kızlar korunuyoruz prezervatif+geri çekilme adetime 4 gün var 1 haftadır ara ara mide bulantısı sağ kasıgim ağrıyor göğüslerim aşırı hassaslaştı test yaptım negatif kan versem adet gününden önce gebelik varsa çıkarmı
bucocukac_ yusufun__annesi canım korunmamışsın çocuk olmasın diye herşeyi yapmışsın sence mümkün olabilir mi şu durumda hamile kalman test yapıp negatif çıkmış hala zorluyorsun 😅 değilsin yemin edelim mi hep birlikte
ZamaneAnnesii yusufun__annesi sadece gecikme bunu son 2 aydır yasayan cok sanırım bu durumla ilgili cok post görüyorum hava değişimi olabilir
yusufun__annesi Pamukbaby evet oğlumda 8 haftadan sonra başlamıştı galiba psikolojik bazı belirtiler olunca mide bulantısı yaşıyor olabilirim
Minigim38 Pamukbaby yok kız ben bebeğimi öğrendiğimde 3 yada 3,5 haftalıktı bulaştım başladı hastaneye gittik kese var bebek yok dendi 2 hafta sonra gelin dedi gittik bebek var 2 hafta sonra kalp atışı dinlemeye gitmiştik
yusufun__annesi ZamaneAnnesii evet çok haklısınız hava değişimden olabilir ilk defa bukadar belirti yaşıyorum
bucocukac_ yusufun__annesi Allah isteyene versin bazen bende senin yaşadığın korkuyu yaşıyorum ama sen gereken önlemi almışsın için rahat olsun