Goktugs_Mother İzmir’de yaşayan anneler, sütleriniz geliyor mu? Uzun zaman oldu bize gelmiyor. Gene bi değişiklik mi oldu acaba?
MademoiselleZengin55 Goktugs_Mother Bizimde 2 ayı geçti gelmedi daha ama hep böyle geliyor bize.⅔ ayda bir.
Ezoo355 Goktugs_Mother geçen ay geldi bize konak bölgesi. 3 aylık getirdiler şubata kadar süt yok bilginiz olsun dediler kızım 27 aylık
Goktugs_Mother MademoiselleZengin55 Bizede öyle geliyordu ama geçen gün mahallede süt kuzusu aracı dağıtım yapıyordu. Bize gelmedi. Şimdi sitesine tekrar girdim. 2-5 yaş arası çocuklara veriliyormuş artık ve başvuru yapmadan önce hanenin gelir durumunu soruyor. “Okuyan çocuk var mı?” gibi bikaç soru soruyor. Geliri düşük ailelere verecekler anlaşılan.
MademoiselleZengin55 Goktugs_Mother Bize henüz soru sorulmadı.Muhtemelen bize de daha vermezler o zaman.
Goktugs_Mother MademoiselleZengin55 Başvuru yapmadan önceki ekranda sorular soruluyor. Sonra başvuruyorsun.
egeeylul Evet bizede geliyordu 2 aydır gelmeyince aradım bütün başvurular iptal edilmiş tekrar başvuru yapın evinize sosyal yardımlardan hane ziyaretine gelcek sonra karar verilecek uygunsa geliyor dedi