Miniminnak yesimgndz subsimplex kullandınız mi? Birde Kehribar kolye var gaza da iyi geliyor ayak bileğine takıp deneyin bence?
deletedmom1212 yesimgndz canim ilk 1 hafta kullandim ama hicbir sekilde faydasini görmedim zinco almamla oglumun gaz sancıları ucup gitti ama akrabamizin kızına da tüm damlalari kullandigi halde sadece metsil iyi geldi yani bebekten bebege değişiyor bu durum🤗
Kahve_keyfi yesimgndz canım metsil kullandım ama bebeğimi daha kötü yaptı muskat kullanıyoruz ( bebe Hindistan cevizi)bebegim rahat
Balkizim6535 Üstten gaz için ben memnunum. Ama alt gazı için sıcak su torbasından daha iyi gelen bşeye rastlamadım. Ve hergün rezene kimyon..
yesimgndz Miniminnak evet denedim ama onzamankar fayda göremedim biogia ile beraber kullanmıştım 2 aylıkken şuan 4 aylık olduk
yesimgndz deletedmom1212 evet öyleymiş zincoda denemedim ama oğlum kolikti acaba ondan mı ilaçlar çok etki etmiyo şuan 4 aylık oldu biraz daha iyi
yesimgndz Kahve_keyfi zararlı diye okudum bi yerde nasıl kullanıyorsunuz gün içinde sıkıntı olmuyoda gece uykuda bazen çıkaramıyor
fatiherennn Kahve_keyfi nasıl yapıyorsunuz .eşimde almış gelmiş ama vermedim hiç duymadım diyorum vermem ver diyo aktar önerdi .
Kahve_keyfi fatiherennn canım bıçakla küçük küçük olacak şekilde sıva yemek kaşığına koy sonra sütünden koy karıştır biraz iyice tadını versin o sütteki kalıntıları Al sütü içir bebege