Joipt Sisi zannetmiyorum genelde bebeklerin burnu,kulakları,elleri ve ayakları soğuk oluyor.kıyafetlerinin altı sıcaksa sıkıntı yok denir
bprensimmm Sisi canm bebegin burnu ayakları elleri ısınmaz kolay kolay üşüyüp usumedigini gogsune dokun sıcaksa usumuyidur
ElifKaratas Sisi benm kızımnda elleri yanakları soğuk başı sıcak bende dıyorum kendi kendime başı sıcakta yanakları elleri nıye soğuk diye
Tky58 Sisi https://www.youtube.com/playlist?list=PLFGoY57-4fKc9lHwIbT5J8-pnyg1KHAGx 2. maddeyi dinle bak ben artık ense ve göğüse bakıyorum.
MSG102915 4 aylık kızım var yanakları hep soğuk. Diğer yerleri sıcak yanı üşümüyor. Bebeklerin üşüdüğü ense Burun ve kulaklardan anlaşılırmış buralar sıcaksa üşümüyor demekmiş.
Sisi [bilinmeyen] bizde oype canim cift cift giydirorum ama yuzu buz gibi. Bmmki ustunu aciyor bnde uyku tulumu aldim sicacik tavsiye ederim
MSG102915 Sisi oda olabilir bana öYle demişlerdi bizimde vicudumuz hep sıcak yanaklar hep soğuk. Ellerini ağzıma sokuyor ıslanıyor elleride soğuyor ama üşümüyor. 😊
Sisi ozgeya merhaba 😊civilden aldim ben canim hani ayaksiz olanlar varya kundak gibi. Yoirgan gibi oluyor bnce. Icinede kadife zibin ve alt giydiriyorum vucudu sicacik oluyor
ozgeya Sisi ayy benim de arayıp bulamadığımdan ayaksız arıyordum her yerde,sürekli battaniyeyi tepişe tepişe açıyor en azından rahat ederim ben de