basak1336 Merhaba kızlar cuma günü kızımın 2.ay aşıları var. Çok ateş yapıyor mu eğer ateş olursa ne yapmamı önerirsiniz
cLearQueen basak1336 ben de burda bekleyeyim evde calpol yok bile. Doktor asla asidan once ilac vs vermememi soyledi
betul97_ basak1336 Ateşlenme olmadı da 2 gün huysuzluk oldu zaten ebe normal karma aşı ağrı yapar demişti biz bile tetanoz aşısı olunca kolumuz nasıl ağrıyorsa bu da öyle dedi. 2 gün calpol verdim çay kaşığı ile sonra da geçti zaten
didemata1309 basak1336 ateş yapmadı bizde çok şükür huzursuzluk yaptı biraz ondada aile hekimi calpol verebilirsin demişti öyle yaptım bir çay kaşığı kadar verdim oda geçti
duruzehrak Ben ateşlenmeden vurulduktan dört bes saat sonra bir çay kaşığı parol şurubu verdim iki gün mızmızdı ateşi olmadı sadece çok mızmızdı mızmızlanmaya başlıyorsa ağrısı vardır o zaman da içir sağlık ocağına yazdır da bulunsun bence canım
cLearQueen duruzehrak doktorum asla oyle bisey yapmamamı söyledi.. size doktor mu önerdi acaba onceden ilac vermeyi
Lumisare doktor calpol verdi çok huzursuz olursa yarım ölçek calpol ver dedi birde fitil yazdı ateşi 37.5 olursa fitil ver dedi ben calpol vermedim hiç akşam 10 gibi ateşi 37 olunca fitil verdim 10 dk içinde ateşi düştü sonra rahat uyudu