Defne45 Kızlar balkabağı yedikten sonra yüzü ağız çevresi çok kızarıyo tadım yapıyoruz 1 çay kaşığı 1 tatlı kaşığı gibi gidiyorum 2.gün bugün dünle aynı derecede kızardı yarın yine vericem ama alerji mi sizce balkabağına böyle olan var mı
3kedili2bebekli Defne45 kaşıktan olsbilir ağzına değdiği için yapabilir doktorum ağız çevresi kızarıklık tek başına alerji sebebi değil demişti vücuda yayılan yada tüm yüze yazılan veya bogazda tıkanıklık burun akıntısı hırıltı olabilir kakada mukus olabilir bunlar daha keskin alerji belirtileri
Cerenncee Bana doktorum dudak çevresi kızarabilir ek gıdaya geçişte önemli değil sadece kakasını takip edelim ve vücudunda döküntüyü takip edelim dedi
Defne45 Cerenncee sadece dudak değil ama yanakları da fazlasıyla kızarıyor göğsüne baktım ufak kızardı gibi ama dokunmuş olabilirim ondan kızarmıştır diye ciddiye almadım çok yarın bakıcam dokunmadan
Defne45 3kedili2bebekli kızımın zaten alerjik durumu var sadece ağız çevresinde değil yanaklarında ve boynuna doğru oluşuyor kızarıklık yedikten sonra kaşıkta silikon kullanıyorum. Alerjik durumu olunca acaba kabağada mı reaksiyon gösteriyor dedim