leylannpembemontu 7 ay 16 günlük olan çocuğum sadece düşe düşe oturuyo o kadar 🤭 ne zaman gelecek bu dişler yüz üstü koyduğumda 2 dkdan fazla durmuyor ağlıyo hemen nasıl emeklemeyi öğretcem yaaaaa🥲🥲aynı durumda olanlar gelin sarılalım 😵💫
Bennededimki leylannpembemontu emekleme den yürüyen bebekler var 18 aya kadar. Her bebek emeklemıyor benimde 11 aylık tık yok :)
tugcegekrblt leylannpembemontu 10 aylik emeklemiyor 🤣🤣 2 tane dis cikardi 8 aylikken diz ustu durdugunda agliyor sadece oturarak etrafinda dönüyor 🤣 ama suan ayaklaniyor elimizden tutup yurumek istemiyor bende takmiyorum kafama artik emeklemeyi sevmiyor demekki diyorum öyle yuruyecek bu gidisle
elisa2705 leylannpembemontu Bizimki 14 ayda direk yürüdü diside baya gec cıktı arka arkaya patladı hep merak etmeyin hepsi zamanla😂
bal102_ leylannpembemontu her cocuk farklı kızım 11 aylik 10 gündür emekliyo koltuklara tutunmaya calisiyo oglum 8 aylıkken emekledi bide kesinlikle ilgi ile olan bisey
leylannpembemontu bal102_ nasıl mesela etrafında pervaneyim bende babasıda egzersiz de yaptırıyorum alışsın çabuk diye
Mnli leylannpembemontu dişi benim 2. 9 ayı geçtikten sonra çıkardı arkadaşımın çocuğunun doğum gününde dişi yoktu
dayes leylannpembemontu 11 aylıkken emekledi bebeğim, endişe etmeyin vakti vardır daha. Diş konusunda erkenciydi ama. 5.5 aylıkken çıkardı. Ama yine onunda 1 yaşa kadar vakti var.
bal102_ leylannpembemontu bende oğlumda sizin gibi çok ilgilendim hem çabuk emekledi hemde çabuk yürüdü ama kızımda ilgilenemedim diye geç kaldigini farkettim ve düzenli 1 ay hep emeklemesine yardım ettim yürüttum ise yaradı buyuzden dedim
maygirl leylannpembemontu 12.aya kadar zamanı war diş icin hatta 12 den snra cikaranlarda var acele etmeyin cikacaktr.12.ayda halen cikmamissa doktr kontrolu şart diyor doktorlar..emeklemekte bi gelisim kriteri degil.hic emeklemeyedeblir.benm kızım hic emeklemedi yürüdü direk.
1prensesannesi__ leylannpembemontu valla ben emeklemesj icin oyuncakları koydum önüne sevdiklerinden önce oturarak emekliyordu sonra 4 ayak üzerinde emeklemeye başladı 13 aylık yeni yeni yürümeye başladı ve yaşına girdiğinde de ilk dişimizi çıkardık darısı başınıza her bebek farklı
Tugbayildizz leylannpembemontu 8 aylık emekledi 10,5 aylık yürüdü 11 aylık diş çıkardı her çocuk farklı takılmayın 😊