ezgiii12490 Kizlar kilo konusunu çok takıyorum 8 aylık 7 kg gören zayıf diyor geçen arkadaş geldi 3 sylik benim kız seninkine yetişmiş boyu diyor sinir oldum napcaz ya mama vermiyorum hep doymasa ağlar heralde diyorum ek gıdada yiyor mamalarin içinde ne var kimbilir
mero_81 ezgiii12490 boşverin her bebek aynı değil benim kızımda 8 aylık düzeltilmiş ayı 6 aylık 7 kilo yeni oldu. Kii iştahlı da bir bebek ama hareketli birde genetik birşey yani bu kilo meselesi sağlığı yerindeyse takmayın ağzı olan konuşur
tugcegekrblt ezgiii12490 10 aylik 8.500 kilo cok takma kafana benmde tanidigim biri var bebegi 3 aylik 4 bucj kilo dogdu simdi o da 6 kilo felan olmstur heralde saglikli kan degerleri normal fazla takmayin kafaniza bosverin oyle ysanmaz benm bebegm kucukkende diyorlardi umursamiyorum
cLearQueen ezgiii12490 sakın takılma. Dunyada hangi insan birbirinin aynısı. O kadına da soyle evladını kimseyle kiyaslamasin ayiptır. Ilerde zeka olarak baskasinin kiyaslamayacagi ne malum. Hayret bisey ya
ezgiii12490 cLearQueen bende gıcıklığına benim kız senin kız gibiyken tamamen dönüyordu dedim ki öyle daha yan dönmüyor ben demicektim hiç sevmem kıyası ama zorluyolar
ayseeeciik25 10 aylık 9 kilo 6 aylık gibi duruyor diyorlar napayım çok hareketli yaramaz bİ bebek bende çok üzülüyorum kilo aldıran tarifler var mı acaba diğer anneler paylaşsa
26merve26 ezgiii12490 6 aylık 10 kg 70 cm bebeğime minyon diyeni gördü bu gözler o yüzden evvela sağlıklı olsun gerisi boş canım benim kimseyi memnun edemiyorsun etmekte zorunda değilsinde yani salla doktor bişey demediyse 😂
BR2023 ezgiii12490 ben napim canım bebeğim 1 yaşında 8700 kg bugün doktora gittim zayıf dedi ne yapacagımı şaşırdım birde bnı düşün yani her gören bu nasıl bir yaşında 6 aylık bebek gibi diyorlar artık iyice pskolojim bozuldu normalde tkmıyordum milletin lafıyla bnde takmaya başladım yani
meleksalpci Benim oğlumda 7 aylık 7500 oldu , gecen bi arkadaşımız kıyaslama yaptı kendi Yeğeniyle her bebek aynı değil malesef bi ara bende takıntı haline getirmiştim artık takmıyorum sağlıkları yerinde olsunda