benseninanonim 26 gun once sezaryen dogum yaptim ilk gebeligimdi doguma 10 kilo alarak girmistim 6 kilo verdim ama gunlerdir kilom sabit kaldi yemek yemeye cok firsatim olmuyor az yiyorum ve surekli emziriyorum yine de kilo veremiyorum nasil gidicek bu kilolar😢
josephine_ benseninanonim dur daha 26 gün olmuş 😂 ben 9 ay oldu anca 8 kilo verdim birde 10 kilo almışsın her türlü eski haline dönersin ben 30 kilo almıştım 😩
acemian benseninanonim bacım düstur daha kırkın çıkmamış 😅 ben doğum yapalı altı ay oldu daha yeni kilo verme diyete başlıyorum . Zaten vücudun anca toparlanacak. İlk altı ay kilo vermeye asla odaklanma kafandan sil at. Sadece bebeğine odaklan tabi süt olsun diye her bulduğunu da yeme 😅 spora bile altıncı ayda başlanıyor sezeyanda çok acelecisin bacım calm down 😀
asaf3467 benseninanonim postun başlığını okuyunca bir kaç yıl oldu sandım😬 Canım sakin Daha kırkın bile çıkmamış bol bol emzir gidecektir
benseninanonim josephine_ ay bilmiyorum bir an once eski halime donmek istiyorum gobegim psikolojimi bozuyor 😅
Lylozzd Ay kendinizi tatmin etmek için post açıp durmayın ya ben iki gün s.çmayınca 4 kilo fazla çıkıyorum zaten nsjsjsb
benseninanonim Lylozzd kendimi tatmin etme gibi bi amacim yoktu daha ilk cocugum cogu seyi yeni ogreniyorum etrafimdakiler kilolari hemen vericekmisim gibi konustugu icin bu postu actim aslinda