sezenliva_21 Kızlar bebeğim 6 ay 7 günlük yarın uçak seyhatıımız var biraz endişeliyim basınçtan çok etkilenir mi yaa uyursa fark eder mi acaba yaşıyan var mı
Mnli sezenliva_21 uyanıksa iniş ve kalkışta emzirin su verebilirsiniz altı aylık olmuş çocuktan çocuğa değişiyor benim oğlum mesela 3 yaşına kadar uçağın havada gittiğini bilmiyordu çünkü biner binmez uyur teker yere değince uyanır ama kızım bizi hostesleri ve yolcuları çocuğa tövbe ettirecek cinsten ne uyur ne durur ikisi de bebeklikten beri uçuyorlar ama durmayan çocuk da durmuyor siz sakin kalın millet ne düşünür diye anne panik yaptıkça bebek daha çok huzursuz oluyor thy ile uçacaksanız bebek maması isteyin kavanoz mama veriyorlar belki yerse yedirirken de biraz vakit geçer
seyma51 Ben 50 günlükken bindim. Kalkış süresinde uyumazsa emziriyorsanız emzirin, emzik kullanıyorsanız emzik verin, acıkırsa mamasını hazırda bulundurun. Emme refleksini gerçekleştirdiği zaman basınçtan o kadar etkilenmiyor diye duymuştum
sezenliva_21 Mnli teşekkür ederim bilginiz için Uyuturumda sadece o basınçtan etkilenip ağlarsa ne yaparım diye endişeliyim uyurkende etkileniyorlarmı acaba
Mnli sezenliva_21 evet uyurken de etkileniyorlar ama bazısı da hissetmiyor genelde hastaysa burnu tıkalıysa daha çok etkileniyor havaalanına gitmeden serum fizyolojik ile açabilirsiniz kanalları sadece bebekler değil yetişkin de etkileniyor de biz büyüğüz dayanıyoruz o anlamlandıramıyor ağlıyor bindiğinizden inene kadar bile ağlasa maksimum 2 saattir uçuşunuz çok dert etmeyin kendinize çoğu çocuk uyuyor zaten inşallah sizinki de uyuyan versiyonlardandır
sezenliva_21 sezer2022 benim bebeğim uyurken tek emzik alıyor sanki kalkışts fazla sorun olmuyorda iniş esnasında aşırı basınç oluyor mecbur biraz aç bırakıcam ki emsin biberonu