seher178 Kızlar oğlumun kakasında az bir enfeksiyon vardı doktor maflor damla önerdi bı kuti bitirdik fakat bebeğim çok gazlı biogaiada da probiyotik varya acaba biogaiami kullansam hem probiyotik hemde gaz damlasi
Ozooo seher178 ikisini de kullandım ikiside güzeldi ama maflor reflüye de iyi geliyordu o bi tık daha iyiydi
maygirl seher178 kızım asiri gazli bi bebek degildi ama kakasini uzun gun araliklarla yapardi buyuzden zorlanirdi biogaia kullandım 1 yasina kadar hemde.ben cok memnundum.her bebek farkli tabi.
kmomm Ben maflor plus kullanıyorum. Onda da probiyotik var. Bigaidan memnun kalmadım. Sürekli ıkınıp ağlıyordu
kmomm Ve bigaia gaz damlası değil aslında. Sadece probiyotik sindirim sistemini düzenlemeye yarıyor. Gaz damlası istiyorsanız metsil, nurse harveys, sab simplex gibi damlalar var
kmomm seher178 maflor plus hem probiyotik hem simetikon var içinde ama gazlı bebekse bunlar tek başına etki etmez. Zaten probiyotikler en az 2 hafta sonra etki ediyor. Sab simplex kullanıyoruz ekstra o hemen etki ediyor gaz ilacı olan bu. Simetikon içeriği.
Lumisare seher178 1 kutu bitti 2. kutuyu alacam😅 ama bigaia yı emzirdikten 1 saat sonra vermen gerekiyor 1 saat ara girmesi lazım haberin olsun
Lumisare seher178 aç karna değil tam olarak eczacı dedi ki bebeği emzirin emzirdikten 1 saat sonra verin gerçi ben tam olarak uymuyorum kızımın gaz durumuna göre veriyorum