Papatyaa21 Oğlum bi on gündür falan yumurtayı reddediyor don üç gündür de hiç bitirmiyor ilk kaşığı alıyor sorası yok en sevdiği şekilde bile yemiyor farklı farklı yaparım hep aslında ama bir süre vermeyeyim dedim yerine ne verebilirim pankek dışında☺️
Asyaveannesi04 Papatyaa21 kaşarlı patates yapabilirsiniz, belki menemen yer yumurtayı fark etmez benimki yiyordu, mücver yapıyordum
Asyaveannesi04 Papatyaa21 Birde tavsiyem sakın birşeyleri karıştırıp bulamaç gibi vermeyin damak tadı oluşmaz, ben hiç öyle vermedim herşeyi tattırdım herşeyi yer ablam hep mama gibi karıştırdı bulamaç yaptı asla yemez
Mnli Papatyaa21 yulaf lapası yapabilirsiniz üstüne meyve ile süsleyip gülen yüz falan yapınca belki ilgisini çeker
Papatyaa21 denizalismom muz ve avakoduyu sadede karışturabilşrim öbğr türkü çok karışık yemez keşke yese teşekkür ederim yinede ☺️
Papatyaa21 Asyaveannesi04 menemen olarak yiyordu ama şimdi yiyeceğini sanmıyorum diğerlerini dniyeceğim🥰
Papatyaa21 Asyaveannesi04 yok ya zaten 17aylık olmak üzere öyle karışık veremem artık ayrı ayrı yiyor bnde sıkmamak adına yumurtayı istemiyor zorlamak istemiyorum belki sora yer diye iştah konusu bnce çocukla alakakı iştahslı çocupa taştan yumuşak ne versen yer
Papatyaa21 Mnli yulaf lapası olabilir ama şekillerden çok anlayıp yiyeceğini sanmıyorum çnkü daha küçük istemedimi tükürüyor vallahi😂 17 aylık
Mnli Papatyaa21 benimki de 16 aylık ama şekilli pankek falan yapıyoruz lapayı da aynı şekilde bebek diye görsel zevki yok mu sanıyorsunuz aşk olsun 😅