mybeautifulchildren Normalde dün olmam gerekirdi ama hâlâ olmadı 4 gün önce de test yaptım sonuç negatif neden hâlâ olamıyorum ya
Kuzularinanasi mybeautifulchildren kan testi yaptirin ,evdeki testler yanlis olabilir gecikmeden yapinca cikmaz
nilikonunannesii mybeautifulchildren kekik çayı için 1 saate hemen olursunuz. Kekik mucize bu durumda
Kuzey_Melis_Momm mybeautifulchildren Stres yaptığınız için olmuyor mevsim geçişleriylede alakalı benimde 6 gün gecikti geçen 2 ay hep 1 hafta erken olduğum için şimdide daha geç olucam muhtemelen içiniz rahatlasın istiyorsanız bir test daha yapın stresiniz geçince regli olursunuz
mybeautifulchildren Kuzularinanasi inşallah yokturdur ama zaten korunduk yani gebelik olduğunu sanmam
Kuzularinanasi mybeautifulchildren yani supheniz var sandim.ozmn mevsimsel stres yada ondan gecikme olmustr
nilikonunannesii mybeautifulchildren kekik kaynatmayın çok acı olur içemezsiniz. Suyu kaynatın 1 tatlı kaşığı kekik atın 5 dk demleme yapıp süzün için. Bana hemen etki ediyordu en fazla 3.saat içinde oluyordum.