Yesimbarlas33 Arkadaşlar merhaba 7 aylık oğlum var mümkün olduğunca onunla beraber oyunlar oynamaya çalışıyorum onunla konuşuyorum ama ev telaşından bazen ilgilenemiyorum yemek temizlik falan. 7/24 ilgilenebilen anne var mi acaba ya
Kuubra Yesimbarlas33 bende temizlik yaparken koyuyorum oyun halısına takılıyor öyle. Arada tek oynamasına müsade etmeliyiz ki kendi kendine oyun kurma kabiliyeti gelişsin 😍
Ikrazumra19 Yesimbarlas33 yani surekli ilgilenmek zaten dogru degil bence biraz da birakmaliyiz ki kendi kendine oynamayi ogrenmeli
Misskokulum Yesimbarlas33 7/24 kimse ilgilenmez mümkün degil yanı evin işi yemek kişisel bakım kendimize de zaman ayırmamız gerekiyor
Durdudilerrr Yesimbarlas33 bnmki 15 aylik mümkün mertebe ben oyun oynamaya calisiorm ben iş yapiosam babasi ilgileniyor. Gündüzleri de anneannesi var ben okuldan gelene kadar onla oynar. Dönüşümlü iş yapıyoruz evim öyle tertemiz değil ama yemeksiz bir gün gecirmedk. Sallan yuvarlan gidiyoruz işte önemli olan bebeğim umursamıyorm inan temizliği
Misskokulum amine-yusuf gününüzün 24 saatini gerçekten ayırabiliyor musunuz evdeki yemeği temizliği ütüyü kim yapıyor o zman
amine-yusuf Misskokulum esim aksam gelince beraber yapariz benIm evlatlarim biraz sorunlu ve rahatsiz 😟