cansusrgl Kızlar bebişlerin göz rengi tam olarak ne zaman belli oluyo oğlumun ilk doğduğunda lacivert gibiydi şimdi baya mavi duruyor değişir mi acaba bu arada kocişimin gözü yeşil benim kahverengi 2 aylık olacak oğlum merak ediyorum
defnesmom3 cansusrgl 6 aylıkken tam bir netlik yoksa 12. Ayda tamamen belli olurmuş benimde kahverengi eşimin yeşildi hatta eşimin taraf komple yeşil kendi ailemde kahve çok azdı ama kahverengi oldu gözleri ben yeşil baskın gelir diyodum ama kahve oldu
Ucansupurge cansusrgl yaşında. Kızımin masmavi gözleri vardı 6. Aya kadar. Sonra grilesmeye başladı önce yeşil oldu şuan ela 😁
letubra cansusrgl yok ya bizimde 4 ay bitti hala ne olduğunu anlamadım kesin mavi olacsk dedik sonra kahve oldu şuan sanli ela gibi. Elbet görücez bekliyoruz merakla😂
cansusrgl defnesmom3 2 3 aylıkken mavi gibi miydi bebeğimde sarışın babası gibi o kadar sarı ki kaşları sadece çizgi gibi 😄
defnesmom3 cansusrgl aynen maviye yakın bir renkti doğdugundan 3 aya kadar fln sonra oturmaya basliyo oğlun sarışınsa renkli olabilir sarışınlar çoğunlukla renkli gözlü oluyo şu da var mavi gözlü biri varsa eşinin ailesinde ya da senin ailende sırf o kişiden tek kişide olmasına rağmen mavi de olabilir görülmüş yaşanan şeyler 🙂
cansusrgl Ucansupurge bizimde öyle olur diye düşünüyorum zaten kaynanamı doğurmuşum onunda yeşil allahtan seviyorum kendilerini 😄
Ucansupurge cansusrgl Maşallah sevginiz daim olsun ❤️🥰 büyük ihtimalle öyle olur ben çok istemistim mavi gözlü olsun diye ama kısmet 😁 ela gözlerine de hastayım maşallah aşk doldum bir an. 😂
cansusrgl Ucansupurge ekranıma da 9 ay boyunca mavi gözlü bebek koymuştum şuan aynı onun gibi bakalım arttık ne olacakkk çok tatlılar ya Allah isteyen herkese versin ♥️
Ucansupurge cansusrgl benim annemin gözleri mavi sürekli anneme baktım ama pek değiştirmedi durumu haha 😂😂 Amin canım ❤️🌺