dlntkesn Kızlar bebeğim 1 buçuk aylık başta ilk 4-5 dk güzelce emiyor sonra emdikçe memede huzursuzlanıyor kavga ediyor aslında emmek istiyor ama emdikçe canı mı yanıyor artık bilmiyorum ne olduğunu ağlıyor hırslanıyor. Var mı başına gelen ??
gzdcpn dlntkesn dlntkesn Benim bebeğimde 40 günlük aynı şey bizde de var 5.hafta atağımı acaba diye başlık açıp sordum bende..Acaba sütmü tazyikli geliyo bogazındamı bişey vsr gazmı sıkıstırıyo..Her ihtimali düşünmekten cıldıırcam artık valla..Emerken aglıyo kasılıyo bırakıyo eliyle itiyp ama bi yandanda tutmak emmek istiyo..Neden oluyo çaresi nedir valla varsan bilen yazsın yardım etsin bize:/
ayse17 dlntkesn merhaba sütünüz tanzikli geliyor olabilir baş edemiyor dur yada minik bebeğin tam tersi sabırsız olabilir süt akışınız biraz emdikten sonra az geliyor olabilir buna sinirleniyo olabilir
cansusrgl dlntkesn evet gazdan dolayı yapıyor bizde de aynı durum vardı YouTube a memeyle kavga yazın bi kadın çok güzel anlatmış bende yetmiyor sanıp mama vermiştim o zaman rahatlamıştı ama tek dertleri gazmış yatmadan önce duş alırmak iyi geliyor
burcuaden1 Destek verin bir elinizle kafasını kavrayın diğer elinixle de ağzina sağıp verin belki tam kavrayamıyordur
gzdcpn rhandan Ya normalde gazlı zaten dogdugundan beri hatta yarı kolik dedi doktorumuz..Ama bu her zaman ki gaz sancıları gibi diil 😔
dlntkesn ayse17 yutkunuyor baya hatta defalarca genzine gidiyor süt büyük ihtimalle tayzikli geliyor dediğiniz gibi