aslikls Ekol marka bedeni büyüktü ama 36-38 uyumlu olacak şekilde tadilat yaptırmıştım göğsündeki tülü ben sonradan eklettirdim dileyen çıkarttırabilir 750₺
Bugunlerdegecer Bende de tesettür abiye var. 44 benden ama kalıbı dar biraz ondan 42 olarak düşünebilirsiniz. İsteyene atabilirim.
Arife-57 Bugunlerdegecer bende de 36 38 var tesettür bakmak isterseniz tül ve saten tül krem saten bordo gıri janjan
Bugunlerdegecer Mavi ve antrasit olanlar özel dikimdir. Onlar 38-36 beden uyumludur. Şalları vardır. Biri benim nişanlıyım diğerini de ablam kınam için diktirmişti.
Bugunlerdegecer Siyah ve lacivert olansa 44 bedendir ama kalıbı dar biraz dediğim gibi onları mağazadan almıştım. Bir kere de giydim kaynımın düğününde.
Bugunlerdegecer ipeksiiimom siyah için 2500 lacivert için 3000 düşünüyorum. Kesin alıcam derseniz pazarlık yaparız ama.
Bugunlerdegecer Bugunlerdegecer yazın düğün zamanı pahalıya almıştım gerçekten. Normal elbiseler bile çok çok pahalı zaten. Bir kere giyilmiş abiyeler için makul fiyat yazdım bence ki kesin alıcıysanız da yine arayı buluruz diye düşünüyorum.