bebitonunannesi_ Trendyol Kahve dünyası Ülker Çok gözden kaçırılan, yaygın markalar. Lütfen dikkat edelim bunlarda boykot, sizler de farkında olmadan rağbet ettiğimiz markaları yazabilirsiniz❤
newmom2023 bebitonunannesi_ trendyol mu🤦🏻♀️ ya Amazon’da uygun olduğu halde boykot diye kaçmaya çalışırken trendyol da mı boykot
mihramomm1 ahlelele_ahlelas Türk ama Sturbacks ile işbirliği olduğu için ve sahibi oldukları ŞOK marketlerinde Sturbacks ürünleri için bir stant oluşturduğu için boykot altında ayrıca vergi vs deniliyor ama ne kadar doğru bilmiyorum vergi işi 🤷🏻♀️
ayseeeciik25 Ohoo bir sürüü boykotu duyurduğunuz instagram bile boykot.. elimizde ki telefonların çoğu mesela iphone?? Daha sayamacağım wp. Facebook twitter. Eğer adam akıllı boykot yapacaksanız bunların hepsini hayatınızdan çıkarın. Geçen markette fairy reyonuna bakınırken bi teyze elinde iphonle yazık değil mi boykot ürünü o demişti yaşına saygımdan birşey dememiştim. Eğer sizde de böyle bir durum varsa lütfen burda marka saymayın rica ediyorum