curlymomms hfueidjdjhebdb maalesef yok, cok kalabalık oldugu icin yetisemiyorlar bile önünde sıra bekleniyor bir gun yolunuz duserse alirsiniz🥰
Bcglcn hfueidjdjhebdb dior jadore birebir kokuyor çiçeksi çok güzel kodu 198 olması lazım 122 hugo boss intense baya iyi
eesila Birisimiki evet sanırım onun muadili benim aldığım sitede adı bu şekilde kokusu çok hoş etrafımda çok fazla övgü alıyorum o koku için
Sonsuz18 Lareninannesiii ay bende de var gerçekten çiçeksi güzel kokusu var eşim bayıluyor w213 de aldım%50 indirim oluyor ikinciye oda tam imza koku daha ağır ama
HeeSenCokBiliyon hfueidjdjhebdb Üst notalar ahududu ve armuttur; orta nota şakayık; temel alt notaları odunsu notalardır. Kadınlar için bir koku olarak sınıflandırılır ve içeriği meyveli ve çiçekli ailelere aittir. Naif bir kokusu var gerçekten böyle tertemiz bahar gibi kokuyor
Haticetuna hfueidjdjhebdb Antonio marietti var çok hoş kokuyor pembe kutulu fiyatı 1000 2000 civarı orjinal
Esinzhl Selimselim ben birinde görüp denemiştim çok kalıcı tüm gün kokusu kalıyo diyemem maalesef ama yine de alıcam kokusu çok hoş. Böğürtlen vanilya misk tam benlik mis gibi 😍 tomorrow denemedim ama onu da merak ediyorum
Esinzhl hfueidjdjhebdb hafif naif yormayan koku seviyorsanız bargello 137ye bi bakın derim chanel chance tendre muadili. Misler gibi çiçek kokuyor çok naif bayıldım
Esinzhl Sonsuz18 ya a118 ben de çok merak ediyorum ama seveni de çok sevmeyeni de arada kalıyorum hep
kado5518 hfueidjdjhebdb instagramda elinaparfümlri diye bir sayfa var oraya bakın orijinal parfüm var gümrükten geçmeyen ürünleri satıyorlar üstelik çok uygun yüzde yüz orijinal ürün borkod kontrollü yapıldı..