Artık gerçekten ağlamak istiyorum oturup böyle ssatlrrce ağlamak istiyorum çok yoruldum oğlum soğuduğundan beri grip oluyor sürekli hastalanıyor sürekli genzi akıyor ama sürekli hastalandığı günden itibaren sürekli genzi akıyor ve sürekli oksruyor bu oksuruye hic birşey iyi gelmiyor ne doğal yöntemler ne de ilacalr artık çok yoruldum alerji ilacida kullaniyrouz ekstra yanında alerji hapı kullanıyoruz yok yok yok burnunu sürekli temizliyorum burnunu sürekli açık tutuyorum gece kafasını yasatiga koyduğu andan itibaren başlıyor 4 yaşına giricek doğduğundan beri böyle gece uykularimiz mahfoldu piskolojiniz bozuldu evet Allah başka buyj dert vermesin dicrksinuz bekki ama yok öksürüğün çözümsüz olmasi çok sor aklinuza gelebilicek bütün dogal yöntemleri deniyorum hepsini ilaçlar bunun yanunda tabi hiç birrsey geniz akintisini durdurmuyor hiç birşey öksürüğü kesmiyor cigerlerinde birşey yok goturuhorum artık piskolojim bozuldu ciddi anlamda öksürük sesi duymak istemiyorum nefret ettim resmen her gece uyurken bı öksürük savaşı veriyoruz hasta oluyoruz 10 gün geniz akintsu başka hiç birşey yok öksürük böyle sürekli döngü halinde çok yoruluyorum çok ne yapicam Allah’a aşkına uykusuzluktan beynim durdu artık gudnuz ayri öksürüyor gece ayrı