karayelmgl MnkKrtl tutmadi temizlik hiç bitmiyor ev bir türlü toplu durmuyor😄 altta ki anne yarın bebem kaçta uyanir acaba diye düşünüyor😅
Aysulsn karayelmgl tutmadı şu an ayağımda sallıyorum ne zaman uykuya dalacak diye düşünüyorum🥲 Alttaki bebesini uyuttu telefon keyfi yapıyor 😂
burcinrafet karayelmgl tutmadı şuan uyutuyorum 6 diş ucu göründü ve sancılı günler bu gecede onlardan biri uyusada uzanıp dinlensem Alttaki anne bebişini uyutmus keyif yapıyor 🫶🏻
ftslbs burcinrafet tutmadı ne yazıkki bizde azı dişlerle savaş halindeyiz🤣 alttaki anne bebesini uyutup duş hayali kuruyor😁
Suphiye_mila13 rainayaz tutmadı balkon keyfi yapıyorum 😂 Alttaki bebeğini uyutmaya çalışıyor bu saat olmuş😅
elifkesim hilda geçmiş olsun öncelikle bol bol C vitamini alın 🙏🏼 ve tuttu 2 saattir sepetime ekleme yapıyorum 😅 altta ki anne 2 çocuk annesi
kuby_ hilda tuttu sayılır genelde alışveriş hep aklımın bir köşesinde olur 🤪😂 altakki anne kocası bebek bakımına ve ev işlerine yardımcı olmadığı için eşine karşı dolmul durumda
kurabiyevarsimitvar kuby_ tutmadı hamd olsun her işimde yardım eder🥲🌸 aşağıdaki anne bebeğini uyutmaya çalışıyor