mnkanne1 İyi akşamlar kızlar bu sayfadan alışveriş yapan var mı acaba kumaşları kalitesi nasıl fiyatları aşırı uygun dışarıya göre
adianne mnkanne1 Bursa’da şubesi var gidip alıyorum çok kaliteli ürünler değiller göründükleri gibi iş görüyor ama dolandırıcı değiller
dryglgl mnkanne1 bursada mağazası var gittim ama kumaşları kalitesizdi tabi fiyatları da ona göre normal ama genelde polyester karışımlı kumaşlar %100 pamuk ürün görememiştim mağazada
mnkanne1 SevimliHayaletCasper aa gerçekten mi oğlana atlet falan alayım diyordum 27 lira diye pazarda bile daha pahalı kaldık yine trendyola sanırım
Ewremmrrve SevimliHayaletCasper dolandırıcı olduğunu nerden çıkardınız 😂😂 ben yaklaşık 2 senedir birçok kez alışveriş yaptım sadece kumaşları çok kaliteli değil ürün göründüğü gibi geliyor
mnkanne1 Ewremmrrve zaten çocuk için atlet falan almayı düşündüm fiyatları uygun geldi ama arkadaşlarımdan takip edenlere sordum alışveriş yapmadım dediler burası aklıma geldi bir sorayım diye
Simayduru61 mnkanne1 dolandırıcı değil ben 4 5 kez aldım aman aman iyi değil ama k fiyata bence gayet normal hemende yolluyolar ben memnunun
mnkanne1 Babymin çocuğa atlet falan alıcam hemen büyüyorlar zaten işimi görür mü sizce yoksa almışken iyisini mi alayım
Babymin mnkanne1 eğer dediğiniz gibi kısa zamanlı kullanım ise alın ama büyük beden alıyım ileri ki senede giysin derseniz tavsiye etmem