foreverfor JollyBaby oğlan 2 yaşına girdi hamileyken takılıyordum daha çok o zamandan tanıyorum seni oyun felan oynuyorduk öyle tanışmıştık hatta bir kişi daha vardı da onu hatırlayamıyorum. Minikveannesi momda nick
NatashaRomanoff JollyBaby @Simsimy çok asil gelirdi yorumları vs ama fake çıkmıştı şok olmuştuk forumca 🙂↕️ Olsaydı bir sürü eğlenceli etiket yapardı 🤓
HeeSenCokBiliyon NatashaRomanoff ay gerçekten mi ben de onu çok beğeniyordum çok naif gelirdi bana nasıl fake çıkmış ya şok oldum
nyhn Forumda ben öyle uygun gördüm diye bi nick vardı hatta profilinde sultan Süleymanı oynayan Halit Ergenç vardı görünce gülmüştüm 😂 etiketlemeyi bilmiyom 😂😂
JollyBaby foreverfor Canim benim Allah razı olsun şükürler olsun bu günleri gösteren rabbime zaman gerçekten su gibi🫠
Ucansupurge JollyBaby @kurterbiyecisi vardı gitmiş sanırım her nickini gördüğümde o epic anısı canlanıyor gözümde. 😂
Zeytin-gozz1 JollyBaby halen buralarda mi bilmiyorum ama @caykolikk vardı. Çay aşığı biri olduğum için bu nick bana çekici gelmisti 😅