Cipsdelisianne Kızlar kendime engel olamıyorum bennn 4 gün önce yedim ama bugün gene yemek istiyorm şu markette satılanlardan alıyorm malum Gebe olduğum için zararları vardır illaki ama napcm blmyom bişi olrmu ya😭😭
Deryaderya3 Cipsdelisianne ben bırıncı kızıma hamıleyken her öğün yedım şukur bısey cıkmadı😅 saglıksız ama aşeriyordum deli gibi
yeni_anne__ Cipsdelisianne kusura bakmayın amaa gerçektenn sabah akşam aç kalsam da yemiyecegim şeylerden birincisi asla sağlıklı değil inşallah vazgeçebilirsiniz
sek_kahve Cipsdelisianne hamile olmasanız da sizin için fazlasıyla zararlı ve gereksiz bir şey. Onun yerine noodle makarnasını ayrı satın alıp tarifler yapabilirsiniz
sek_kahve Cipsdelisianne hamile olmasanız da sizin için fazlasıyla zararlı ve gereksiz bir şey. Onun yerine noodle makarnasını ayrı satın alıp tarifler yapabilirsiniz
Parsongan Cipsdelisianne Youtube da noodle ın içinde neler var videoları var. Onlardan birini izleyin bir daha yiyemezsiniz.
Laydaren Cipsdelisianne Çok zararlı. Onun yerine soya soslu spagetti tarzı şeyler yapıp baharatlar ekleyin. Elbet vardır bir tarif bulursunuz 😊
prenses_prens_Annesi Cipsdelisianne hamileyken bende çok yerdim de şimdi hic yemek istemiyorum yemedim bayadir