Kpssannesi Halı yıkama makinem hem alttan su bırakıyor hem su fışkırtmıyor bu sorunu yaşayan var mı nasıl çözüm buldunuz aceba.
Kpssannesi JollyBaby eşimde şikayet var a bakmış hep bu sorundan şikayetçiler of ya moralim bozuldu yarın garantiye göndereceğim aksilik yorumlarda gittiği gibi gelmiş yapmamışlar falan yazmışlar üzüldüm açıkçası.
Aysenur2019- Su koydugunuz kısmın kapagını kapatıyorsunuz degil mi ayrı bi poşette gönderiyorlar onu içinde su kalmayınca püskürtmüyor
Kpssannesi Aysenur2019- evet kapatıyorum aceba suyu az mı geliyor diye biraz fazla koydum yine aynı millet bitiyor bir halı yikamaya falan diyor benimki yarım suya bile inmiyor çünkü beş basıyorsam fışkırtma düğmesine iki anca atıyor suyu
Kpssannesi Aysenur2019- hepsi burada dan aldım garanti kodu aldım garanti ye göndereceğim yarın inşallah.
Aysenur2019- Kpssannesi 14 günü geçti mi alali ben de değişim için gönderdim su Püskürtme kısmından su damlatıyordu sürekli ücret iade ettiler
Aysenur2019- Kpssannesi hayır makine için olan fakir marka koyuyorum yenisini aldım onda bi sıkıntı yok şükür
Kpssannesi Aysenur2019- müşteri hizmetlerini arıyorum hemen diyor ilaç koydunuz mu ilaç konmaz ona ee bu duru suyla mi çıkacak kir anlamadım ya.