02082023 16 aylık bebeğim var hiç bir zaman gece deliksiz uyumaz 7_8 defa uyanır ağlar. Ne zaman düzelecek, gerçekten çok zorluk çekiyorum gurbetteyim eşim çoğu zaman yok
Snglkargc_0107 02082023 aynı durumdayım 17 aylık kızımda bizde gurbetteyiz çok zorlanmaya başladım artık
fkaracelik 02082023 yanınızda uyutmayı denedinizmi bebekler genelde anne babayla daha uzun süre uyuyor uyanıp temas edince tekrar uykuya dalıyorlar böyle uykusuz zorlanmaktansa birlikte uykunuzu alırsınız
tiredmom_ 02082023 16-18 ay arası bir atak dönemi var uyku sorunu maalesef bu dönemlerde oluyor ama geçici bir durum yani özellikle 2 yaşına geldiği zaman uykuları daha çok düzene giriyor bu konuda biraz içinizi rahatlatayım ben
02082023 Snglkargc_0107 Allah kolaylık versin inşallah 🌺 gerçekten çok zor. Şimdiki çocuklar mı zor bilmiyorum eskiden 10-15 çocuğa nasıl bakarmış anneleri 🫠🫠
02082023 fkaracelik evet yanımda uyutuyorum beşiğinde de uyumaz uyursa bile sürekli uyanan bir çocuk olduğu için beşiğinde almaya yoruluyordum o yüzden sürekli yanımda uyuturum 😞
02082023 tiredmom_ hadi inşallah ona da üzülüyorum uykusunu alamadığı için kendime de ayrı üzülüyorum
tusac Bizim de aynı 8 aylığız son 2 aydır çok bozuk uykusu diş diyorum ama bir gelemedi. Ben de gurbetteyim çok yoruluyorum
Snglkargc_0107 02082023 evet ya benim şimdiden partim çıktı gerçekten Allah yardımcımız olsun biz de mi sorun bilemedim 😒
miraebruemre Bizim de 7 buçuk aylık bebeğimiz var geceleri uyandığında aşırı ağlıyor mama veriyoruz istemiyor daha da bağırmaya başlıyor diş diyoruz diş yok sebebi nedir sizce 😢
02082023 miraebruemre bu zamanlarda diş olabilir yani görünmese bile ağrısı olabilir. Allahım tüm bebelere hayırlı uzun uykular versin inşallah (benim bebemede)
ranip miraebruemre Bizde şuan 5 ay 26 günlüğüz geceleri asla uyumuyor 10 dakika bir kalkıyor bir haftadır böyleyiz ağlayarak uyanıyor mama veriyorum asla almıyor daha çok ağlıyor tek memede susuyor ama artık sürekli emdiği için sütümde yetmiyor gündüz en fazla bir saat ya uyuyor ya uyumuyor eskiden geceleri emer di bir kere veya iki sonra sabaha kadar uyurdu ne yapacağım bilmiyorum uyumayan cocukmu olur dişleri aşırı kaşınıyor ama diş falan da yok 🥺
reyhanmv miraebruemre aynı durum 7ay 10 günlük 2 ayı geçti böyle gece uykuları çok kötü yarım saatte bi ağlayarak kalkıyo
miraebruemre ranip Gerçekten çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun bugünler de geçecek elbet yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun gerisini bir şekilde atlatıyor insan😢
Limonerik ranip bizde 5 aylığız söylediğiniz gibi gündüz uykusunu çok zor yapıyor geceleri de emmek için uyanıp 2-3 saat uyumuyor uyumakta zorlanıyor bende bittim artım 😔
02082023 AlinRabia hala emiyor geceleri, uyanınca sürekli ağladığı için memeyle uyutmaya çalışıyorum yoksa halim bitik. Acaba emmek için mi uyanıyor