tulayeryigit Kizlar merhaba kizim 1 ay 16 günlük 2980 dogum kilosu. bugun kilo ölçümü yaptirdim suan 5100 kilo. yani 2 kilo yuz gram falan biraz fazla mi almis acaba. ebe mama kullaniyorsan verme anne sutu ver tek dedi. Ama biz mama kullanmiyoruz sadece anne sutu veriyorum enziriyorum doymadigi zmaan da sagip veriyorum. Fazla mi almis mama kullanmiyoruz dedim. Olabilir guzel kilosu dedi ama ben eve gelince biraz arastirma yaptim aylik 700 800 falan alimi normalmis oyle yaziyor. Korktum bi tik abezite vs olur diye sizce nasil fazlaysada ne yapmaliyim. Tesettür ederim simdiden❤️
gurbetcimami tulayeryigit anne sütü ile alsada problem değil canım sıkma canını benim çocuklarım da öyleydi bi süre sonra kilo alımı yavaşlar zaten
denizalismom tulayeryigit kilosu güzel maşallah 🧿 anne sütü ile sorun yok vermeye devam edin zaten 4 aydan sonra hareketleniyorlar , diş çıkarma süreci vs olunca kilo alımı yavaşlıyor bazen ise duruyor 🌸
BeyzaKeles tulayeryigit kızım 1 ay 15 günlük 2940 doğdu Geçen hafta salı 4500 kiloydu bence çok değil
bebecikkkk tulayeryigit sadece anne sütü ile olduysa bu kilo, sorun olmaz. Kilo alımı iyi maşallah. 700 , 800 gram alacak diye bir şey yok, her bebek farklı. 4.aydan sonra sz kilo alıyorlar. Hiç dert etmeyin. Sütünüz yaramış bebeğe… Ayni şekilde devam edin
keremegeninannesi Aydan sonra çok yavaş kilo aldıkları için aldığı kilo çok güzel.Böyle devam et sadece anne sütü olduğu için sıkıntı olmaz.Kilolu olsa bile hareketlenince normale döner.
Metehanduygu44 tulayeryigit ohhh masallah olmaz bacım korkma sütun yağlı yariyo ver obez olmaz emin ol 4 Aydan sonra iştahsızlık diş hareketlenme oluyor
esratr1 tulayeryigit ay maşallah çok güzel kilo almış bizimki malesef almıyor sütünüzü nasıl arttırdınız acaba merak ettim 😊
tulayeryigit esratr1 sivi tuketmeye dikkat ediyorum gunluk yaptigim kimyonu kaynatip icinede biraz rezene atiyorum iki bardak onu iciyorum gun icerisinde 5 bardak falan oluyodur ayran iciyorum aslinda dikkat ettigimden degil yillardir cok severim aliskanlik birazcik faydasi ne kadar oluyor bilemiyorum ama bu şekilde fazlaca sivi tuketiyorum
belismomsss24 Benim kızım 2890 doğdu ilk ay 4kiloya ulaştı 2.ci ay kontrolünde 5.100 cıktı. Doktor doğumundan itibaren cok iyi almış dedi. Benimkide sadece anne sütüyle oldu bence gayet güzel kilosu bebişinizin