Biz3kisiyiz_ 14 veya 15 düşünüyorum sizce hangisi daha kullanışlı? (Kamera ve pil ömrü açısından) Pro veya pro Max arasında fark var mı? Bir de plus farkı nedir ? Yıllar önce iPhone 6 plus kullandığım için şuan hiç bir fikrim yok bunlarda 🙈 Önerilere açığım
Yusaydef Biz3kisiyiz_ 14 pro max var bende de çok iyi seviyorum telefonumu pil ömrü şuan 95 1 yılı geçti
usenmedimyaptimbirvelet Biz3kisiyiz_ büyük telefon tercih etmelisiniz şarjları uzun gidiyor baya, benimki 15 plus 1-5 gün falan gidiyor
Biz3kisiyiz_ Yusaydef bende aslında 14 pro Max düşünüyorum ama bı kaç satış yerine baktım 14 ün pro maxi yoktu neden acaba çok satıldığından mı 🙈
usenmedimyaptimbirvelet Biz3kisiyiz_ güzel 😅 net çekiyor her şeyi yani ben 6-8 de kullandım onlarda güzel çekiyordu kamera konusunda başarılı
Mcnnm7 Biz3kisiyiz_ yeni modelleri çıktığı için kaldırıyorlar piyasadan telefoncudan bulursunuz sıfırını
cokbilmismom Biz3kisiyiz_ ben iki ay ince 14 pro almak istemiştim ama hiç bir yerde bulamadım 16 pro aldım çok çok memnunum. Bence sizde ikisi arasında kaldiysayniz 15 pro veya Max alın. İphonne ne kadar son modeli alırsanız o kadar iyi imkanınız el veriyorsa tabi