aslanmommy Ben salona 2 tane 6m2 yün halı koydum üşütmesin diye. Bu kadar da fazla mı bilmiyorum ama siz napıypsunuz bişeyler seriyor musunuz yere?
Esoz1110 aslanmommy Ben yorgan atıyordum üzerine pike yumuşak olsun oynasın orada diye halı olmayan tarafa gittikce geri getiriyordum☺️
AslanKadini_ aslanmommy yerde hali var zaten ustunde yorgan var ama oglum her yerde geziyor yapacak bisey yok
Esoz1110 aslanmommy Benimkide öyle hareketli hala öylede sanırım yaz olmasının avantajı vardı bende geziyordu kafasına göre☺️
aslanmommy mom-ipek benim salonu full kapladı hiç boşluk kalmadı ama tabi kozmetik olarak berbat duruyor
aslanmommy AslanKadini_ biri bana dedi kalın giydirdikten sonra parkede fayansta bişey yapmaz ama ben kalın giydirme taraftarı pek değilim ev içinde
AslanKadini_ aslanmommy bankanın giydiriyorum çünkü çok geziyor fayanslara parkelere çıkıyor maalesef
Esoz1110 aslanmommy Kızım 10 aylıkken emekledi 13 aylıkken yürüdü her anın bir zorluğu var şimdide her yere koşarak gidiyor kaçıyor dikkat gerekiyor😌
aslanmommy Esoz1110 Esoz1110 oh maşallah biz daha 9 aylığız, prematüre olduğu için 7 aylık gelişiminde ama 2 aya yakındır emekliyor ve hatta 1 haftadır tutunarak kalkıyor. 😣 ben bugün sanki maraton koştum peşine