lagerthaa https://hizliresim.com/9sbghgb Umarım yüklemeyi başarabilirmişimdir.. kızlar 55 günlük bebeğim yüzünün her yeri bir anda böyle oldu kulağında bile var. Mustela stelopia kullanıyordum acaba o mu böyle yaptı? Pzts randevu aldım ama çok moralim bozuldu neyi yanlış yapıyorum. Ve nasıl geçirebilirim?
aslanmommy lagerthaa benim bebeğimde de oldu. Hatta kız kardeşimde o kadar fazlaydı ki öpmekten demişti doktor
mom-ipek lagerthaa tabiki doktora götürüp kontrolünü yaptır ama endişe etme. Benim bebeğimde de olmuştu hatta sivilce gibi bile olduğu oluyordu sonradan geçti.
lagerthaa aslanmommy babası sakallarıyla öyle bir öpüyor ki benim canım yanıyor yüz kere uyardım hala aynı anlamıyor adam
eylulneva0925 lagerthaa canım çok normal bu büyüyor ve kilo alıyor ya ondan oluşuyo bunlar bi süre sonra kaybolacak
likeli lagerthaa yenidoğan sivilcesine benzettim ben bebeklerde oluyor bu kendiliğinden geçiyor zamanla doktor daha detaylı anlatır zaten ama endişe edilecek bir durum değil sizinle alakalı da değil moralinizi bozmayın.
magal lagerthaa benim oğlumda da vardı mustelanın kremini kullandıktan sonra geçti aksine. Zamanla geçiyor
HeeSenCokBiliyon lagerthaa üÜlme canım benim oğlumda da olmuştu büyüdükleri için oluyor gayet normal bir durum ben de ilk kafama çok taktım ama geçiyor
selrazar Benim oğlumda da olmuştu yenidoğan dönemlerinde. Sadece mustela kreme dikkat etmek lazım doktor önerisiyle almıştım çocuğuma çok kötü alerji yaptı hatta mustela özür olarak hediye yollamıştı onu da kullanmadım
nilazra123 lagerthaa benim bebeğimin kıpkırmızı sivilce gibiydi zamanla geçiyor merak etmeyin çok normal🌸