yeterdinc Merhaba kızlar. Bebeğim 5,5 aylık. İki gündür gece gündüz uykularında ayaklarını kaldırıp bi anda pat diye indiriyo. Uykularını bölüyor uyumuyor ne gece ne gündüz. Anlamadım neyi var. Neden olabilir aceba
tubasd yeterdinc agliyormu bebekler genelde yeni ogrendivi davranislari gece yaparlar öyle bir durum olabilirmi
busra653_ yeterdinc benimki de bir dönem öyleydi kaba motor gelişimi için iyi bir şey olduğunu okumuştum
likeli yeterdinc bir süre sonra uykusunda emekler pozisyona gelip kendini uyandıracak sonra kalkıp oturup uyandıracak böyle böyle devam edecek hep kendini uyandırmanın bir yolunu bulacak maalesef 😅 muhtemelen ayaklarını kontrol edebildiğini öğrendi gece de pekiştiriyor bu becerisini benim bebeğimde de yaşamıştık normal bir süreç
gozdekaraw yeterdinc bizde de 4. Ayının bitmesine 1 hafta kala başladı 5 ay 18 günlük halâ ara ara yapıyor nedeni çözemedik bir türlü. Yan yatırıp sırtına destek verince azaldı dönemeyince yapmıyor.
busra653_ yeterdinc instagramda şimdi karşıma bir video çıktı aklıma siz geldiniz 😄 klinikpskneslihantekgul en sondan 3. Paylaşım 😄
fizikiharita Benim kızım da yapıyor 😂😂 çok komik oluyor. Kendisi de eğleniyor yaparken. Bazen gazı varken falan yapıyor uykusunda. Öyle böyle büyüyecekler. Normal yani merak etmeyin. Hatta bir ara öylr bacaklarını kaldıra kaldıra dönüyordu. Kaldırıp başka yöne koyup devam ediyordu öyle. 360 dereceyi tamamladığı oluyor 😂😂
yeterdinc gozdekaraw evet bende yan yatırıyorum yada bacaklarının altına yastık koyuyorum anca öyle uyuyo
gokcemericc yeterdinc Bu hareket oturma ve emeklemeye kendini hazırlamak için yapılan bir hareket annesi , motor becerileri kasları için önemli bir hakaret.
gg3848 yeterdinc benim bebeğim 2,5 aylık o da yapıyor kaldırıp pat pat vuruyor böylece üstünü de açmış oluyor hem de kendini uyandırıyor sürekli kalkıp üstünü örtmeye çalışıyor ama yaparken de çok tatlı oluyor 🤗
Ballikizim99 Ayy benim bebeğimde yapardı bayılırdım ya kaldırırdı bacaklarını lapss diye bırakırdı geçti sonradan ama😅
yirmiikikasim23 yeterdinc bende zamaninda post acmistim ☺️ suan 1 yasinda gecti ama nadiren yapar yine de ayak kaslarini kuvvetleniyomus