eylemm09 Kızlar bugün sünnetin 8. Günü Doktora kontrole götürdüm bebegimi doktor üst kısmında yapışıklık olmuş 2 hafta sonra getir açıcam dedi kızlar başına gelen var mı korkuyorum canı çok yanar mı birde uyuşturur mu yaparken acaba
bebikto eylemm09 eylemm09 Değiştir doktorunu ya da farklı Dr görüşü al bence. Oğlum için ilk doğduğunda sarılık sınırda dedi Dr yatırmamız lazım vs demişti çok korkmuştum özel hastanesi Dr demişti bu arada. Farklı Dr görüşü almak için devlet hastanesi aciline görürdük eve gönderdi bizi bol bol emzirmem gerektiğini söyledi ve herhangi bir sıkıntı yaşamadık şükür şu an 40 günlük 🙏 demem o ki herhangi bir sorun da tek Dr da takılı kalmamak
meteninana Eliyle çekiştirip açıyor sakın siz yapmayın illaki acır ama şimdi müdahale edilmezse ileride daha büyük sıkıntılar doğurur. Korkmayın bebekler bizim düşündüğümüzden daha güçlü
eylemm09 meteninana Sizde de mi oldu yapışıklık sizin nerede oldu bana üst kısımda dedi ben tam olarak neresi olduğunu sordum yaptığını da görürsün dedi bizim bizim doktorumuz biraz gıcık 🥺sorularıma düzgün cevap bile vermiyor