miramiraa sizin için üşenmedim baktım kullanan birinin yorumu; Bu yazıyı zayıflama ümidi ile hayatını bilmeden tehlikeye atan herkes için yazıyorum. Hhs A1 veyahut hhs A+1 adı altında satılan zayıflama/tokluk vadeden hapları asla ama asla alıp kullanmayın. 2 senedir düzenli spor yaparım kilom takıldığı için öneriyle denemek istedim. Şöyle tok tutuyor, yok bir haftada 3 ayda 10 15 kg verdim falan bunlara asla ama asla inanmayın. Baş ağrısı, mide bulantısı, kabızlık, ağızda kuruluk, baş dönmesi, ani ruh değişimleri bunların hepsi 2 hafta hayatımı mahvetti. Çünkü bu belirtilerin hepsi Türkiye’de de yasaklı olan Sibutramin adlı bir katkı maddesinin yan etkileri ve hhs nin çoğu ürününde var olduğunu düşünüyorum. Yasaklı olduğu için içerik listesine asla dahil edilmiyor. İleri kullanımlarda kalp krizi, inme, beyinde pıhtı riski taşıyor. Ne firma, ne ürün ne de satıcıları güvenli ve internette bilgi hiç yok denecek kadar az. Ne zaman sadece Tarım bakanlığı onaylı ürün görürseniz bilin ki Sağlık Bakanlığı onayından geçecek kadar temiz içerikli asla değildir. Ve bu da sadece tarım bakanlığı onaylı sözde bitkisel ürün. Benim gibi araştırıp fikir edinmek isteyenler için yazıyorum bunu. Hayatınızla oynamayın.Gizle