Tatlican 50krsvertirreekk Kıızzzz ic harcindan eksi olmuyorki yapraklar eksi Ama kiyma koyarsan biraz daha gidr ekşisi
uykusuzanne__ 50krsvertirreekk pirinçle yapıyorum ben pirinci güzelce yıkıyorum içine salça baharat dereotu maydonoz zeytinyağ koyorum hepsini karıştırıp sarıyorum çiğden yapıyorum ben içini pişirmiyorum
NariNariKiminYari 50krsvertirreekk offf ben bol ekşili seviyorum 🫶🏻 içini çiğden sarıyoruz biz pirinç soğan salça maydonoz nane pul biber kekik karabiber tuz atıp iyice karıştırıyoruz. Biz limon ve nar ekşisi de koyuyoruz ekşi olmasın diyorsan azcık veya hiç koyma 🫶🏻
Poly-ana 50krsvertirreekk Ekşili sevmiyorsan sana bir püf nokta söyleyim aşırı yakışıyor sarma harcına tarçın ☺️
Golf 50krsvertirreekk sarmanın püf noktalarından biri bence domates sosu ne kadar bol olursa o kadar lezzetli olur için kuru olmasını engeller bir de yağı ve soğanı bol olacak
ysmnbdj 50krsvertirreekk bizim tarafin tarifini vereyim biz acılı ve isotlu yaparız🤤 Kırık pirinç Bulgur İsot Salça Kuru nane Pulbiber Karabiber Toz biber Soğan Sarımsak Maydanoz isteğe bağlı Bolca sıvı yağ
Poly-ana 50krsvertirreekk Çok az koyuyorsun çay kaşığının ucuyla üçte biri gibi gelmiyor tadı ama çok farklı bir lezzet katıyor
Zumra_Fatma 50krsvertirreekk sogan sarimsak tuz biber yag salca pirinc yafa bulgur reyhan yenibahar kekik pulbiber karabiber kimyon tavuk baharati hahahah cokm güzel oluyor ben boyle kavuruyorum pirinci filan 1 su bardakla haşliyorum soguyunca sariyorum sariyorum