Lumisare kızlar bebeğim 2.5 aylık eldivenini çıkartmak istiyorum hep eldivenleri çıkartınca ilk 3-4 dakika sakin kalıyor sonra bir anda ağlıyor çığlık çığlığa eldiveni takınca sakinleşiyor
farelikoyunkavalcisi Lumisare onunla alakası olduğunu sanmıyorum ama artık çıkarın çevreye size kendine dokunsun çok bile takmışsınız
crybaby Lumisare Oo baya takmışsınız ben hiç takmadım eldiven ellerini keşfetsin diye. Ağlamasının sebebi yüzünü falan çiziyor olabilir tırnaklarını sık kesin
Yonca29 Lumisare çok takmışsınız eldiveni ilk zamanlar takılır eldiven tırnaklarını kesin canı acımaz
melekuz Lumisare ben hic kullanmadim ellerini ve dokunmayi kesfetmesi icin aglamasinin sebebi eldiven degildir bence
Lumisare farelikoyunkavalcisi sürekli çıkartıyorum kontrol altındayken çünkü diğer türlü ellerini gözüne sokup ağlıyor canını yakıp
Lumisare crybaby tırnaklarını sürekli törpülüyorum uzamasına izin vermiyorum yüzüne bakıyorum çizmiş mi diye ağladığı zaman çizmemiş ama ellerini gözüne sokuyor hep
Lumisare Yonca29 tırnaklarını törpülüyorum sürekli ama ellerini gözüne sokup canını yakıp ağlıyor sürekli
hndathn Lumisare ellerını kullanmayı bilmiyor cunku eldivenden ıcınde devamlı. 1 2 cızer 1 2 gözüne sokar meraklanmayın sonra neyı nasıl yapacaklarını çok ıyı kavrıyorlar. Ben hıc takmadım mesela ilk doğduğu gün doğumhanede taktılar ertesı sabah eve gelıp çıkardım bır daha hıc takmadım hemen zaten tırnaklarını kestım törpüledım 2 3 darbe yaptılar kendılerıne sonrada ne cızdıler ne gözlerıne soktular
belismomsss24 Benim bebeğimde 2bucuk aylık ben 2 haftadır takmıyorum eldiven. Yeterli diye düşündüm . Bence ondan değildir ağlaması. Belki gazı falan vardır . Bu ara bizimkinde de bir mızmızlık var atak haftalarımıdır nedir anlamadık😅 huysuz hanımefendi
Mnli Lumisare çıkarın geç bile kalmışsınız 2. Aydan itibaren ellerini tanımaya sürekli ağzına sokmaya başlıyor sonra bir şeyleri kavramaya ek gıdayı bile etkiliyor bu durum ağlasa da yaşına kadar eldivenli durmayacak ya ağlıyor diye
farelikoyunkavalcisi Lumisare ellerini yumruk yapıp ağzına götürecek ve o an bir kez daha aşık olacaksın 😅