Kuzey_Melis_Momm gerginim O gece rakı içeceğimiz için ağırlık meze olacak . . Biz rakı balık yapacağız Levrek çok iyi oluyor 🤌 Mezeler hazırlayacağım özellikle ocakta patlıcan közlüyorum sarımsak yoğurt mayonezle çok iyi oluyor 🤌
crybaby gerginim Bu sene ilk defa ördek yapmak istiyorum ama kararsızım yapabilir miyim bilmiyorum 😅daha menü oluşturmadım
biroglanannesii1 gerginim Arkdasim ve ailesi gelecekler. Arkadaşım Özbek pilavı, Özbek mantısı yapacak. Ben de levengi Rus salatası ve çayın yanına yapılacakları yapacağım. 🙏
mylifebabym Kaz yenir bizim evde yılbaşı günü, böyle yağlı tuzlu lezzetli ohh. Kaz eti yanında mezeler olur bolca, ev yapımı şarap ve ev yapımı yılbaşı baklavası.☺️
ZeydsMom Şimdi ben menyumu yazsam kimse anlamayacak ama olsun 😄😂 Mimoza salatı Paytaxt salatı Yarpaq dolması Ləvəngi (balık, tavuk karar veremedim) Şah plov Yılbaşı cupcakeleri pastası falan da yaparım.
Deletedmom_215 yorumcu00 acı, ağzı kamaştırıyor. Ben alkol türlerini hiç içemiyorum tatları gerçekten kötü 🥲 ama geçen sene mardinde likör içmiştim o çok çok güzeldi hafif bogazi yakıyordu ama güzel bir tadı vardı.
crybaby gerginim Bencede bi tecrübe olur en kötü☺️ zaten emzirdiğim için alkol alamam yediğim şeyler değişik olsun bari
Lylozzd biroglanannesii1 levengi yazanlar olmuş internetten baktım farklı şeyler yazıyor nasıl yapılıyor acaba?
ZeydsMom biroglanannesii1 ay bizde artik tüm tavuk oyle ziyan oluyor herkes gogus eti arayisinda 😂 ben tavugun gogus kismindan yapiyorum artik bi tek. 4-5 tane gogusun icini doldurup pisiriyorum cok guzel oluyor ya