Hanımlar merhaba, kızım şuan 13 aylık ve akşam uykuya yatırdıktan sonra, devamlı ağlayarak uyanıyor ve asla sakinleşmiyor. gittikçe arttı bu huyu normalde 2 aylık olmadan gece uykusuna alışmıştı hiç uyanmazdı. Nezaman kendini fark etmeye başladı, (yani 6-7 aylıkken) düzelir dedikçe gittikce kötüye gidiyor gece uykusu. aşı olduğunda ateşi felan çıkmaz hiç çıkmadı, fakat şefili akıp duruyor şuan 8 dişi var acaba diş mi cıkarıyor anlayamıyorum, sizler bu huzursuzluk döneminde neler yaptınız? Sıcak banyo ve masaj işe yaramıyor,yatmadan önce hep sütünüde içiyor ama yinede deliksik uyuyamıyor. Gündüzleri iki kere uyurdu artık bir kere yatıyor, saat 18e uykusu geliyor ,saat 18-19:30 arası yatıyor sabah 6-7 arasıda uyanıyor. Sallamıyorum yanıma yatırıyorum yarım saat sonra uyyor. Buraya kadar her şeyi zaten güzel bir sıkıntısı olmuyor. Ama işte geceleri 🫡 Susmayacak kadar neden ağlarlar? Hatta sakinleşmesi gerekirken dahada fena oluyor bütün evi turluyorum ki ağladığını unutsun kendine gelsin🥲 yorumlar için şimdiden teşekkür ediyorum 🫶🏻