Sunismyson Selam kızlar biraz açıklamalı yazdım okursanız sevinirim. Bebeğim 11 aylık gündüz 2 uyku yapıyor ama 5 gündür uykuları en fazla yarım saate düştü. Bir hafta öncesine kadar her uykuyu 2-2.5 saat uyurdu gündüz, şimdi 25 dk olunca uyanıyor. Hastalık atlattı ilaçla geçti sayılır daha bitmedi ilaçları. Azı dişi geliyor ama uykudan önce tetagil de veriyorum ağrı kesici de yok yine uyanıyor. Diyorum emzireyim belki memede uyur ama gece emmesini bıraktığından beridir meme merakı da azaldı 2-3 dk emiyor bırakıyor yine fayda etmiyor çok ağlıyor. Pusetinde uyutuyorum gün içinde öyle alıştı dedim acaba yatarak mı uyumak istiyor. Yatırdım az önce yine aynı 25 dk sonra uyandı. Emzirdim yine yok pusete koydum şimdi yine zorla uyudu. Başına gelen var mı nasıl uykularını uzatabilirim yoksa huy mu değiştirdi?
Sunismyson Oda sıcaklığı da ideal hep aynı ısıda 23 derece ortalama ve üşümediğinden ya da sıcaklamadığından da eminim.
Sunismyson Normalde uykuyu sever uyku saati öncesi delirir uyumak için. Gece de öyle desteksiz emmeden uyur sabaha kadar ama bir gece uyanıyor bir gece uyanmıyor gece uykusu da bozuldu gibi.
Beyzaveduru Gündüz iki defa uyuyup her uykuda 2-2,5 fazla zaten. O ayda 2 uyku yapıp 1-1,5 saat uyumaı yeterli diye biliyorum. Yaşına gelirken çoğu bebekte oluyor bu durum uyku gerilemesi. Bir süre sabredin geçecektir
Sunismyson Beyzaveduru gerçekten mi çok rahatladım çünkü uykusuz geçirmeye başladı günlerini çok üzülüyorum artık😓 teşekkür ederim içimi rahatlattınız🙏🏼