usenmedimyaptimbirvelet durulandiniz başıma gelmedi ama hazne yoksa ellerinde bir üst modeliyle değiştiriyorlar diye biliyorum
Mnli durulandiniz benim bu çıkmadı ama başlıklardan birini kırmıştık kocamın hatası süpürürken kırmış yeni yolladılar üstelik süpürmeye engel değil kırılan yer kırık da değil çatlak diyim yeniyi açmadım bile çatlak olanı kullanıyorum hala
Esmabetul durulandiniz 2 yıldır kullanıyorum hiç böyle bir şey yaşamadım hazneyi çıkarırken zorladınız mı acaba
Hndsmom Nasıl çıktı canım? Benim başıma gelmedi ama internette çok gördüm. Değişim oluyor. Garantisi var mı
durulandiniz Mnli ama bu parçalar bir kez ücretsiz değişiyormuş diye biliyorum , daha yeni aldık.Bidaha bir şey olursa niye cebimden veriyim of çok saçma @Hndsmom
Mnli durulandiniz sizin şansınıza heralde ben v15i 2 senedir kullanıyorum daha öyle bir sıkıntı yaşamadım belki sizin de bir daha hiç olmayacak
durulandiniz Mnli Çok şikayet var bu konuyla alakalı ve diyor ki stok yoksa bekliyorsunuz belli bi zaman veremiyoruz🤦🏼♀️
durulandiniz Esmabetul Kız zorlamalık bir şeyi yokki kırmızı butonu indirdim 1 e bastım çıktı zaten ama lastikler gözüme çarpmamıştı , sonra tekrar takamayınca anladım yarım saatte uğraştım 😂ben beceremiyorum herhalde diye
Mnli durulandiniz ben süpürgede değil de air wrapte duydum arkadaşıma kendininki yok diye yenisini yollamışlar bunu duyunca air wrape gözüm gibi bakıyordum sağa sola atmaya başladım ama benimkine bişey olmadı daha