Heraninannesi Kızlar sma dan aptamile geçmeyi düşüyorum ama aptamil gaz sorunu yapıyormuş sma kullanıyoruz 2.5 aydır gaz sorunumuz yok
Gfrn Heraninannesi aptamil kullandım canım evet gaz yaptı ve 3 4 günde kakasını yapıyordu şimdi hipp kullanıyorum çok memnunum
Mrv Heraninannesi kesinlikle aptamil conformil öneririm biz sma kullandık bebeğim kabız oldu aptamilden çok memnunuz kaka problemini de çözüyo gaza da iyi geliyo içinde probiyotik varmış doktorumuz önermişti sma çok ağır bi mama bence
Heraninannesi [bilinmeyen] bizdeki gaz sorununu ortadan kaldırdı diyebilirim sma ama kilo yapmadığı için değiştirmek istiyorum
Mrv Heraninannesi benim bebeğim yaklaşık 20 günlükten beri aptamil conformil kullanıyor 4 aylık suan kilosu normal devam ediyo
Mrv [bilinmeyen] 35 cc ye 1 ölçek mama kullan demişti doktor bende öyle yapıyorum koyu olmuyo bence tadı da güzel sma Demir kokuyorum sanki
Mrv [bilinmeyen] mamaları 1 gün deneyip digerine geçmeyin bence en azından 4-5 gün bi mamayı kullanın. Her gün mama değişikliği de bebeğinizi rahatsız ediyo olabilir
Mrv [bilinmeyen] tadını beğenmedi demek ki mamaların o zaman siz beğendiği mamayı bulana kadar böyle devam etceksiniz
Fulyakibar [bilinmeyen] [bilinmeyen] yaa bizde aptamil kullaniyorz erken dogdu anne sutu yetersiz geliyor gonderebilirmisiniz