Ectu Merhabalar✨ Çocuğunu bebek spasına götüren var mı ? Bende götürmeyi düşünüyorum fakat boyun simidinden şüpheliyim 🙄 acaba zararlı mı, acıtır mı vs. 🤷🏻♀️ Tecrübelerinizi yazmanızı rica ederim canım anneler 🤱🏻🌸
Aybuke Ectu merhabalar biz gittik çok mutlu oldu kızım zaten yumuşak boyun simidi canı acısa ağlardı güzel bir etkinlik oldu bizim için
Kezban_demir90 Ectu bende gittim çok eğlendi oğlum ve çok güzel ilgileniyorlar boyun simidi de acıtmıyor
[silindi] Ectu Merhaba ben de götürüyorum bebeğimi güzel bir aktivite cidden. Boyun simidi çok yumuşak acıtmıyor hatta benim haşarı oğlum suyun içindeyken o kadar hareketli ki simit dönüyor boynunda 😂
zeynepzeze Kesinlikle çok güzel bir aktivite bebekler için ☺️ Ben bile heyecanla bekliyorum çok mutlu oluyor bebeğim
Mnli Ectu biz geçen haftasonu götürdük o kadar sevdi ki sadece iki kere simidi emmeye çalıştı düzeltince de sinirlendi 😂 hatta gittiğimiz yerden paket aldık 15 günde 1 götürmeyi düşünüyoruz
DBsvn Ectu bizde gittik çok eğlendik bi zararı olduğunu sanmam olaki canı yansa ağlardı aksine her gittiğimizde daha farklı şeyler öğreniyor vücudu gelişiyor
bbmbbm Ectu düzenli olarak her hafta götürüyoruz eşimle ve çok memnunuz. Boyun simidi acıtsa aglarlar mutlaka ya da huzursuz olurlar ama maşallah benim kuzum çok mutlu suyun içindeyken. Gelişimi açısından bence çok iyi hem de bir aktivite olmuş oluyor. Tek kullanımlık Sular olduğu için bir zararı olduğunu düşünmüyorum doktorumuza da sormuştuk biz problem olmayacağını söylemişti.
Aybuke Alimk bizimki Kocaeli Gebzedeydi 130 TL ama gittiğiniz yere göre fiyatları değişkenlik gösterir