nilaykara Anneler Selam 6 günlük oğlum var . Yemesi , içmesi , tuvaleti herşeyi yolunda ama sanki gözünde hafif bi sarılık var korkmalımıyım? Napmam lazım geçmesi için 🥹🥹
Seydaaa5 nilaykara aynı gün dogum yapmısız ve aynı sorunu yasıyoruz ama normal her yeni doganda süt sarılıgı diyr bişeylet varmıs yarın götürecem bende cocuk doktoruna ama eger her bezi doluysa acıktıgında uyanıyorsa sorun olmaz diyr biliyorum cünkğ yogun sarılık olan sürekli uyur ve emmek istemez
_YanakReisinAnnesii nilaykara sadece gözlerinin içinde mi var? Çocuk doktoru tarafından kontrolü yapıldı mı? Benim oğlumun sarılığı kan uyuşmazlığından dolayı doğduğunun ertesi yükselmeye başladı. Beklediğimiz birşeydi de. Bu yüzden her gün bakıldı sarılığı. Böyle bir problemi olmayan bebekler de süreç nasıl onu bilmiyorum. Ama yine de çocuk doktoruna danışmakta fayda var tabiki. Sağlıkla büyütün inşallah 🙏🏻
nogger nilaykara Benim kızımda 6 günlük 4 günlükken kontrolde sarılığı yüksek çıktı ama zaten yüzü ve vücudu sararmıştı aynı şekilde göz beyazı da 3 seans ışın tedavisi gördü 4 er saatten 12 saat çok zordu aşırı huysuzlandı. Sürekli emzirdim her emzirme sonrası belli ölçüde mama verdiler sürekli. Dün çıktığımızda vücudu düzelmişti ama bu gün yine sarardı düzenli beslemeye çalışıyorm sürekli uyuyor uyandırmak çok zor. Doktorunuza danışın umarım yoktur ya da ileri seviyede değildir. Her çocukta oluyor genelde evet ama yine de can sıkıcı bi durum.
nilaykara Seydaaa5 Emmeyi çok seviyor uyanıyor tuvaletide gayet güzel sadece göz pınarlarında hafiften var o beni teredütte bıraktı
kzynannsi Benimde doğduğu gün vardı sarılığı yaklaşıl 1 buçuk ay sürdü azalarak, saat başı emzirdim hep hiç bıkmadan gece bile alarm kurdum saat başı kalktım emzirdim yatırdım, bol bol anne sütü başka bi çaresi yok git gide azalacak
nilaykara _YanakReisinAnnesii Amin teşekkür ederim 🙏 12.5 değeri çıktı 3 gün sonra tekrar geleceğiz inşallah düzelir
nilaykara nogger Bugün kontrole geldik 12.5 çıktı doktor 3 gün sonra tekrar göreyim dedi 15 olsa yatış verecektim dedi .
nilaykara haydii Merhaba 👋 Allaha şükür hiçbirşeyi kalmadı çok sık emzirdim . 30 dakika da bir . Evin ampullerini sarı yaptım yanına sarı bez koydum yatağını komple sarı yaptım . Şükürler olsun şuanda çok iyi
rabiaydin Bizdede sarılık vardı 15 i gördük bol bol emzirdim başka çaresi yok. Değer düştü yavaş yavaş bnde saat başı zorla uyandırıp emzirdim
nilaykara rabiaydin Evin ampulünü sarı yapın , sarı bez koyun böyle cırtlak renk olsun kendim bile sarı tişört giydim biz atlattık çok şükür
haydii nilaykara yarım saatte bir nasıl emdi ya Ben zor uyandiryorum 2 satte bir Baya uzun mu bizim ki of ozman aktif emiyormuydu
nilaykara haydii aktif emiyor ayaklarının altına vurarak uyandırın ben uyanmasada memi ağzına verdim . Ve mememi hep ıslak verdim memi sıktım sütü çıkardım öyle ağzına verdim